diumenge, 24 de gener del 2010

Eco-Art: quadre amb cartró reciclat


Els meus fills son uns verdaders artistes, i ara se’ns ha donat per l’Eco Art, aquesta vegada hem reciclat els tubs de cartró del paper de cuina i del paper higiènic, qui diu que no es pot fer Art amb materials de rebuig?
Fer aquest quadre, és molt senzill, però porta el seu temps.


Materials que necessitarem:
- Tubs de cartró de paper de cuina o higiènic.
- cola blanca
- tisores
- pinces d’estendre la roba
- pintures a l’aigua
- Tela de pintura o una cartolina
- ... una mica de temps...

Nosaltres ho hem fet en tres fases: les flors, la tela i enganxar-ho tot.

Començarem xafant els tubs i tallant-los, la mida ideal és entre 2.5 cm i 3 cm. Enganxarem els tubs amb una mica de cola blanca, fent les formes que més ens agradin. Per què se’ns enganxin bé, i no perdin la forma, els aguantarem amb les pinces d’estendre la roba, fins que estiguin ben secs. Un cop secs els podem pintar i deixar assecar.

Per un altre costat, pintarem la tela o la cartolina, nosaltres hem preferit la tela de pintor, perquè el resultat un cop pintat és molt millor. Hem utilitzat pintures de dits, que son més divertides i donen moltes opcions de creació. Això si, per pintar millor posar-se un davantal o una samarreta vella, segur que s’embrutiran... un cop pintat, deixar assecar completament.

Quan ja ho tenim tot ben sec, ve el moment d’enganxar.... paciència... amb molta cura posar a tot el voltant dels rotlles de cartró cola i enganxar-ho sobre la tela, i aguantar pressionant (fluix) fins que quedi ben enganxat. I així ho anirem fent fins que tinguem totes les nostres figures al quadre.
Una verdadera obra de Eco-Art.



Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me Vota'm al TOP CATALÀ!